Elegante Håndlavede Computertasker

 

SMARTE COMPUTERTASKER TIL KVINDER

 

Da du i ”gamle dage” købte en bærbar computer, fik du ofte leveret en kedelig sort skuldertaske med i købet. Sådan er det ikke mere, i dag får du overhovedet ikke leveret nogen form computertaske eller beskyttelsesetui med. Så er du på farten med din computer, er det op til dig selv at anskaffe en computertaske.

Hvis du har prøvet at søge lidt på nettet, vil du se, at de fleste computertasker er henvendt til mænd og en smule nørdede. Udvalget af computertasker til kvinder er desværre begrænset og noget kedeligt. Et andet problem er, at når du er på farten med din computer, skal du have både din computertaske og din normale taske med og det er noget rod. At slæbe på både en håndtaske og en computertaske vil ikke virke! og specielt slet ikke, hvis din taske er en skuldertaske.

Men fortvivl ikke, løsningen er enkel og ganske udbredt. Der findes ægte lædertasker, der er af en så god kvalitet, at de kan bruges som computertasker; det eneste det kræver er, at du udover lædertasken anskaffer et skum-etui eller neoprenlomme til din computer. Du kan købe et skum-etui hos din boghandler eller computerbutik og placere det i et af siderummene af lædertasken, du vil aldrig behøve at tage skum-etuiet ud igen da det vil fungere som et ekstra rum til din computer. Fordelene er indlysende; du får en computertasker, som er designet til at være pæn og funktionel. Du kan have alle dine ting samlet et sted og behøver ikke fjumre rundt med to tasker. Det kan godt være, at en ægte lædertaske er noget dyrere end en grim sort computertaske i nylon, men din lædertaske vi holde fire til fem gange bedre og vil i længden blive den billigste løsning. Glæden ved at gå med en moderne og smart computertaske i ægte læder kan på ingen måde sammenlignes med at slæbe rundt på en grim computertaske i nylon.

Jeg har fundet nogle kvalitetstasker hos Taskers Univers, som nemt kan bruges som computertasker:

VITA som computer taske
VOLLA som computer taske

BAROTTA som computer taske
LACONA som computer taske
PALATTA som computer taske
RUBINA som computer taske
SOTTA som computer taske
TIFARA som computer taske

Du bør nok selv gennemgå alle de mange tasker her: taskers.dk

Er du en smule modebevidst, er dette nok løsningen for dig, for løsningen er simpel og supersmart. Det er dog vigtigt, at du husker, at opmåle din computer så du er sikker på, at den passer ned i tasken. Computertasker handler også om mode, men tilsyneladende har branchen ikke fundet ud af det endnu. Når vi klæder os på og ser os i spejlet om morgenen, glemmer vi ofte at tage tasken med i vores lille stil-kontrol. Det hjælper jo ikke, at vi er godt tilfreds med vores outfit, hvis vores håndtaske og computertaske får os til at ligne et pakæsel, når vi forlader hoveddøren. Så udgangspunktet er en taske til alt det løse og computeren! Når du køber din lædertaske med henblik på at bruge den som computertaske, er du selvfølgelig nødsaget til at sikre, at tasken er en ”fits all”. 

 

 

Det vil sige en taske, som i sin grundform og farve passer til din øvrige garderobe. De fleste kvinder kan bruge sort, som jo passer til det meste men er du meget lys i huden eller har en spraglet garderobe, bør du nok overveje en computertaske i lysere nuancer eller ligefrem naturfarvet. Har du råd til flere ægte lædertasker i luksusklassen, er det selvfølgelig dejligt, men det behøver ikke at være uoverskueligt dyrt; på Taskers Univers er der mange muligheder for at finde en computertaske til en fornuftig pris. På Taskers Univers findes også en lille taskeguide til, hvordan du vælger den rette taske til din stil og krop.

Desværre er det blevet meget udbredt med tasker i kunststof. Kunststof har en kort levetid og beskytter ikke på samme måde som en lædertaske i god kvaltiet. Glæden ved at gå med en ægte lædertaske er langt større og køber du klassiske modeller, kan du være sikker på, at de ikke går af mode. Computer tasker er lavet af mænd til mænd og har primært fokus på funktionalitet. Computertaske har aldrig været tænkt som et element i moden og har kun handlet om at sikre, at computeren kom fra A til Z uden at blive skadet. Inden du køber en lædertaske til din computer så gør dig klart, hvor meget andet, du skal have med i tasken. Mobil, pung, kam, kalender, nøgler er bare nogle af de ting, som der skal være plads til, så antallet af rum er vigtigt. Et andet lille fif er periodisk oprydning og udsmidning, som kan være godt at huske. Computertasker til kvinder er en udfordring, men med mine anbefalinger, er problemet løst. Nu skal du bare finde et prisleje, som du har råd til og vælge en model, der passer til dig – god fornøjelse! Her er nogle af de søgeord du kan bruge, hvis du vil fortsætte din jagt på en computertaske online: computer tasker til kvinder, computertasker til kvinder, Pc tasker til kvinder, taske til computer og bærbar taske.

 

Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018