Eksklusive Håndlavede Dametasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

                      Se kataloget her         Se alle tasker her          Se sorte tasker her          Se brune tasker her          Se røde tasker her        Se skuldertasker her

Dametasker har fungeret som kvinders ultimative tilbehør i mere end to århundreder. Fra 1950'erne fyldte feminine ikoner som Grace Kelly og Jackie Kennedy forsiden af Life Magazine med deres foretrukne dametasker fra nogle af de store modehuse. Hermes, Channel, Louis Vuitton, var på mode blandt eliten og Hollywoods stjerner. Dette årti var udforskende, innovativt og helt nye designkoncepter kom til. Brands som Prada, Dior og Fendi flyttede grænserne for, hvad dametasker var, lige fra praktiske til umedgørlige.

Når det kommer til at vælge den rigtige dametaske i dag, er der simpelthen overvældende mange muligheder. Med så mange stilarter, brands og modeller at vælge imellem, kan det være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Lad os starte med det grundlæggende: forskellige stilarter. Først nogle generelle definitioner:

-          Dametasker: medium dametasker med hank udformet til at blive holdt i hånden.

-          Skuldertasker: mellemstore dametasker med en lang skulderrem, der bæres enten på skulderen eller på tværs af brystet.

-          Aftentaske: normalt en mindre størrelse taske f.eks. en pung, enten helt uden hank eller et kort rem, især til formelle lejligheder.

Nu er der naturligvis endeløse hybrider og variationer på disse tre spørgsmål alene, som du vil se, men det er et godt udgangspunkt. Lad os gå lidt dybere.

Satchel: Denne type dametaske er speciel ved en flad bred bund og en struktureret krop sammen med to korte håndtag. Dametasken har som regel en lynlås til lukning og et godt lukketøj. Dametasker kommer i mange størrelser, men generelt er de godt udnyttet, hvilket gør dem ideelle til rejser. På grund af de meget forskellige udbud af denne type dametasker, kan det være svært at vælge den rette model og materiale, størrelse og stil. Nogle generelle retningslinjer er, at man skal afstemme farve eller materiale. For eksempel, hvis en eller anden form for læder bæres, skal den være afstemt med lædertasken. Hvis du bærer en rød kjole, der ikke matche rød i tasken, skal du overveje en anden løsning. Du skal da bruge dit bedste skøn og se dig grundigt i spejlet inden du begiver dig af sted.

Hobo dametasken: Denne skuldertaske er typisk en halvmåneform med en medium længde skulderrem. Denne dametaske er lavet af bløde materialer som læder, ruskind eller mikrofiber, så tasken følger din arbejdsstilling og laver fold på sig selv. Denne dametaske er både praktisk og elegant. Den har et unikt udseende og er rimelig til at transportere ting i. Satchel leveres i en række forskellige modeller, så prøv at vælge en, der er sjov og anderledes. På denne måde kan du - uanset hvad du vælger at bære den dag - få din taske til at spille sammen med resten af din stil.

Tote dametasken: Også kendt som Shopper. Sandsynligvis den mest enkle af alle håndtasker. Denne super simple taske er ideel til indkøbsture, gå til stranden, picnic og bare en hverdags lejlighed, hvor en stor rummelig taske kan være påkrævet. Disse tasker er sædvanligvis fremstillet af stof eller andet blødt materiale, som tillader tasken at folde sig efter sine omgivelser. Selv om disse tasker som regel er ganske almindelige af udseende, er der mange som dyrker designet og stilen.

Til dit outfit foreslår vi en virkelig afslappet påklædning. Jeans og en tank top eller en sjov sommer kjole med store blomster.

Messenger dametasken: Denne skuldertaske er en slags krydsning mellem en dametaske og en rygsæk. Studenternes foretrukne taske er egnet til at bære bøger, papirer og en laptop. Den er udformet til at blive båret over brystet, hvilket gør den yderst funktionel og mobil. Den kan tjene som en funktionel taske til den unge eller som en arbejdsrelateret taske, eller for den travle mor, der skal have begge hænder fri. Manhattan Portage har bidraget til at udbrede denne stil i dametasker helt tilbage fra 1990'erne, og de har altid haft en stor efterspørgsel.

Se hele vores kollektion af lædertasker - Klik her

Kuverttasken: Denne aften dametaske er en håndholdt pung, der er designet til bogstavelig talt, at blive holdt hele tiden. Den er velegnet som tilbehør til formelle sammenkomster. Kuverttasken er et perfekt supplement til en sofistikeret aftenkjole. Perfekt til at opbevare læbestift, eyeliner og parfume og dens lille størrelse gør, at den kan ligge i en større taske i løbet af dagen, til den skal anvendes. Udsmykningen kan variere fra beskeden funktionel, til diamant besat. Trick’et til at vælge den rigtige pung, er at vælge noget, der ikke kun vil supplere dit outfit, men vil også gøre opmærksom på sig selv.

Wristlet dametasken: Ideen bag denne dametaske er enkelt og simpel og den fortjener derfor en særlig omtale her. Ligesom kuverttasken og pungen, er den en kompakt håndholdt dametaske, der kan fås i alle mulige forskellige stoffer og designs. De fleste er ganske små, kun lige store nok til at dække livets fornødenheder. Den lille Wristlet Strap, der definere denne dametaske, kan bæres rundt om håndleddet, som navnet antyder. Dette giver dig en større fleksibilitet og manøvredygtighed. En fantastisk dametaske, der kan dingle fra håndleddet af en kvinde i en smuk aftenkjole.

Hver dag skubber designere grænserne for de traditionelle begreber og udformninger. Vær modig, prøv noget nyt: En superstor skuldertaske. En taske med ”diamanter”. Du skal absolut stile stort. Det handler om forhold, form, linje, finish, stof, balance. Dametasker kan man bare ikke få nok af!

Se hele vores kollektion af lædertasker - Klik her

Dametasker udsalg, læder og skind -  der er meget at forholde sig til, når der skal købes nyt. En god måde at finde nye tasker på, er ved at søge lidt på internettet. Her er nogle søgeord, du kan bruge: dametasker udsalg, dametasker skind, dametasker læder, dametasker mærker, dametasker brugte, dametasker online, billige dametasker, dametasker tilbud. Du kan selvfølgelig også bare besøge Taskers Univers hjemmeside, hvor du altid vil kunne finde en dametaske, der passer til dig.

Læs mere om:
Tasker
Lædertasker
Skindtasker
Håndtasker
Skuldertasker
Modetasker
Vintage tasker
Punge
Taskeguide

 

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018