Flettede tasker, flettasker, flettet taske i Taskers Univers

Eksklusive Flettede Tasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

Hvorfor skal din nye taske være en flettet taske? Inden vi kan besvare dette spørgsmål, er der lige en række ting vi skal have på plads. En flettet taske er ikke bare en taske, der er flettet, det er en taske som skal løse en opgave og det er her vigtigt, at du gør dig klart, hvad du vil med din flet taske. Flettede tasker er forståelig nok beregnet til at transportere ting i, men en flettaske har desværre ikke den samme styrke som en taske i hele stykker. Rent teknisk har flettede tasker en større overflade, som kan slides og belastes, men det er ikke det, der er det største problem. Problemet med de flettede tasker er, at de under belastning kan trækkes skæve.
 
Det er ikke så sjældent, at man har set et flettet indkøbsnet, hvor der i bunden mellem de to endestykker har en udposning, som skyldes overvægt. Så når vi har med en flettet taske at gøre, skal vi være opmærksomme på vægten af det vi putter i den. Materialevalget har selvfølgelig og så en hel del at sige; er en flettet taske lavet af læder, vil den naturligvis have en større styrke end hvis den var lavet af et plastmateriale. En anden udfordring flettede tasker har er, at de kan hænge fast i nøgler og andre skarpe genstande; det er nødvendigvis ikke noget vi bemærker, med små skader i det flettede materiale vil altid forekomme. 
 
Flettede tasker findes i et hav af varianter, fra små flettede kuvert tasker til store luksuriøse flettede tasker i det fineste italienske læder. Men fælles for dem er, at de kan tilbyde et andet udtryk end tasker fremstillet i hele stykker.  Flettede tasker viser et unikt håndværk, som med sin struktur kan udviske konturer i tasken, når den betragtes på afstand. En flettet taske har ofte mere sjæl, da den er fleksibel i overfladen og lyset der rammer, aldrig reflekteres ens. En flettet taske betragtes oftest mindre fin end en helstykke taske, da man siger at mindre materiale stykker er billigere at benytte. Det er desværre en forkert opfattelse, at vurdere flettasker på: en flet taske er håndværk som tager tid at lave.
 
Det er lagt sjæl og kærlighed i tasken under fremstillingen og der er brugt en del mere tid. Flettede tasker er smukke og passer perfekt til en sammensat garderobe; det er oftere langt nemmere at få en flettet taske til at matche sit outfit, når man står foran spejlet. Man skal selvfølgelig sikre sig, at man overholder de simple regler for farve sammensætning som siger, at sammensætningen af farver skal give harmoni. Er du i tvivl om farve sammensætning, kan du altid vælge sort. Sort er danske kvinders yndlingsfarve, når det kommer til tasker - og det er måske ikke så mærkeligt. Det siges, at sort slanker. Sort er let at kombinere med sort. Og så er sort altid sofistikeret.
 
Som udgangspunkt er der to måder, du kan anskaffe den en flettet taske på; du kan købe den eller selv lave den. Det sidste kræver dog nok fingersnilde og tid; der findes en masse videoer og vejledninger på nettet, som viser hvordan det skal gøres, du kan jo prøve med nogle af disse søgeord:
 
 
· Hvordan laver man en flettet taske
· Opskrift flettaske
· Vejledning flettet tasker
· Lav selv flettede tasker
· Hjælp flettede tasker
· Håndarbejde Flet taske
 
Har du ikke tid til selv at fremstille din flet taske, er der rig mulighed for at finde en på nettet og her kan du bruge nedenstående søgeord. Med hensyn til prisen er flettede tasker ofte 20-30 % billigere end andre tasker uanset om det er lædertasker eller andre modetasker
 
· Flettet taske udsalg
· Flettet taske online
· Billige flettede tasker 
· Mode flette tasker
· Pris flettede tasker
· Smart flet taske
 
Til sidst og ikke mindst: er uheldet ude og du får spildt noget på din flet taske, har du en udfordring i forhold til rengøring. Flettede tasker har som bekendt en overflade som er penetreret og giver mulighed for at skidt og snavs kan trænge igennem og sætte sig, hvor man ikke kan komme til. Inden du påbegynder en afrensning af din flettede taske, skal du læse den anvisning, som fulgte med din flet taske. Findes der ikke en vaskeanvisning, skal du behandle tasken på baggrund af det materiale den er fremstillet af. Du kan eventuelt følge denne anvisning om behandling af læder.
 
Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018