Eksklusive Håndsyede Håndtasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

          

        Se kataloget her         Se alle tasker her          Se sorte tasker her          Se brune tasker her          Se røde tasker her        Se skuldertasker her

Hvis du leder efter noget lidt anderledes, så er der bogstavelig talt tusindvis af unikke håndtasker og skuldertasker som kan købes online, hvis du er træt af de masseproducerede tilbud, som har tendens til at finde frem til storcenterne. Online håndtasker og skuldertasker kan være en spændende og eksotisk ny verden. Udbuddet af de mange forskellige unikke håndtasker og skuldertasker bliver større og større, og som med alle slags mode, kommer der nye spændende produkter til for hver sæson. Her er en kort gennemgang af, hvad der in i øjeblikket i håndtasker og skuldertasker.

Cloth håndtasken er en meget afslappet modevare i farverige tekstiler og finurlige mønstre. Hvis du elsker dristige farver og slående kontraster, skal du ikke lade dig spise af med de ensfarvede modeller fra storcenteret. En Cloth håndtaske er for det meste til forår og sommer brug, så forvent at se varme farver og lys bomuld når du surfer ud på nettet. Friske, sommerlige, mønstrede, blomster, frugt og mariehøns er altid et populært valg.

Monogram håndtasker og skuldertasker vil nok aldrig gå af mode og på nettet er der et stort udvalg af farver, former, størrelser og stilarter. Mest kendt er nok Louis Vuitton med sit LV logo og GUCCI med sine to GG’er.

En nyt kommende trend er Hipster håndtasken med elegant prægede initialer eller et navn. Soft læder er et stort hit, som er et smukt stof til denne håndtaske, fordi det er holdbart og altid meget elegant. Henslængt over skulderen er den et behageligt og perfekt signal om livsstil. Hipster håndtasken passer lige så godt til erhvervskvinden som til almindelig hverdags brug.

Tote håndtasker er nok det mest afslappede modetilbehør af alle. Tote tasker er perfekt til stranden, picnic og shopping. Tote håndtasker er også fantastiske til børnene, som ofte bruger dem til at bære deres skolebøger eller gymnastiktøj i. Det bløde bomuldsstof er klassisk for Tote håndtasken og på nettet findes en overflod af smarte Tote tasker til såvel det eksklusive brug som den daglige shopping. Tasken er fornuftig og med den rigtige farvesammensætning, kan men altid finde noget den passer til i ens gaderobe. 

Dog håndtasken

Mange mennesker elsker hunde, hvilket nok er grunden til, at hundetemaet har smittet af på håndtasker, indkøbstasker og skuldertasker, der dekoreres med rækker af små billeder med gravhund, puddel, Beagle, Yorkie og Dalmatiner. En Dog håndtaske/skuldertaske er en perfekt gave idé til alle, hvis bedste ven er hundeelsker.

Dog håndtasker med eget tryk er blevet mere og mere populære. Du kan få et billede af din hund trykt på din taske, så du altid har den med på shopping. 

Håndtaske med collage

Tasker med hjemmelavet collage er en sjov måde at give din taske et personligt touch, og det kan blive en vidunderlig gave. Du kan få næsten enhver form for trykt, broderet eller præget stoftaske i dag.  Med hensyn til håndtasker så vil læderet blive en trend i den kommende sæson. Vi vil se masser af små lærredstaske behageligt slynget over skulderen på de varme sommerdage.

Cigarboks håndtaske

Cigar boks håndtasken er en anden ny tendens for det kommende år. De er bogstavelig talt fremstillet af træ, forsynet med en lås og et håndtag, og præget med et kunstnerisk eller fotografisk billede. De mest fashionable håndtasker er dekoreret med reklamebilleder fra de glamourøse 1920-30. Europæiske reklamer fra denne periode har en særligt elegant og dragende stil, så vi vil se en masse Cinzano, Cognac og fransk parfume etiketter på taskerne.

Hobo håndtaske

Hobo håndtasken kan være cool og afslappet til shopping, eller groovy og glamourøs til at gå med om aftenen. Hobo håndtasken er i ruskind eller læder og har bløde farver som pastel, pink, beige, creme og hvid. Et nyt design til Hobo håndtasken som er på vej, er en lille model i guld eller sølvstof, som er pyntet med glamourøse pailletter og rhinsten. Disse håndtasker er et nyt bud på den traditionelle aftenpung og et godt og iøjnefaldende alternativ.

Clutch håndtaske

Clutch pungen og håndtasken har et elegant, strømlinet udseende og den perfekte størrelse til at bære på alle de små ture. Et kig i krystalkuglen vil fortælle os, at Clutch håndtasker også vil være in i det kommende år. Skinnende metallisk, guld, sølv, bronze og platin nuancer vil være de stærke farver til sæsonen.

 

Hvorfor handle håndtasker på Nettet?

Flere og flere danskere shopper håndtasker på nettet, fordi det er hurtigt og kan være billigere end tilsvarende håndtasker i forretningerne.  Det drejer sig ikke kun om håndtasker men alle former for accessories f.eks. taskepunge, der bliver købt på Internettet med direkte levering til hoveddøren.

Hvordan køber jeg håndtasker på nettet?

Dette område kan være en jungle med mange forskellige tilbud, kvaliteter og priser. Jeg selv anbefaler nogle kvalitets webshops, som jeg selv har haft glæde af i flere år og som jeg har stor tillid til. Eksempelvis Taskers Univers.

Håndtaskerne købes direkte af producenten eller hos en importør i EU og nogle af fordelende kan være:

1) Håndtaskerne er billigere når der ikke er involveret for eksempel mellemhandlere, ekspedienter, lokaler og en stor administration.

2) Det er lettere på denne måde for producenten lynhurtigt at tilpasse sig kundernes ønsker og behov, end den konventionelle faste struktur med distribuering af produkter.

3) Håndtaskerne er i EU, hvilke giver en sikker levering.

 

Hvorfor skal håndtasker ikke købes i forretningerne?

For at håndtasker skal kunne sælges fra en butik i Danmark (eller et andet europæisk land), skal der betales told som alt andet lige vil fordyre håndtaskerne.

Hvilke fordele er der ved Nethandel når du gerne vil købe håndtasker online?

Du undgår fx køen i butikken, parkeringsproblemer, at slæbe rundt på varerne og umulige børn.

Det er brugervenligt at få håndtaskerne leveret direkte til hoveddøren.

Det er i mange tilfælde billigere end i en butik (for den samme kvalitet vel at mærke).

 

NB: De fleste håndtasker i Taskers Univers er fremstillet af ægte italiensk okselæder.

 

Kvinden og håndtasken 

Næsten alle kvinder går med en. Hun har sandsynligvis mindst et dusin til forskellige lejligheder og outfits. Det er et bærbart skab til make-up, et kontor, en madpakke, en garage og en skattekiste af hvad, der skal væk og hvad der skal komme. Håndtasker var en gang kendt som punge men moden ændres og en pung blev en selvstændig enhed. De færreste mænd ønsker at blive beskyldt for at gå med en håndtaske, så i mandemode, har de deres egne modeller af håndtasker eksempelvis attachemappen og skuldertasken.


I gamle dage dinglede en pung fra et bælte. Tyvagtige børn regnede ud, at ved at distrahere folk, kunne de klippe remmen over og stikke af med pungen. Den gang var det at "skære pung" en alvorlig forbrydelse. I de dage, hvor alting foregik med en kontant afregning og kreditkort og rejsechecks ikke var opfundet, transporterede folk deres kontanter, som skulle finansiere deres arbejde, shopping eller rejse. Under korstogene, havde ridderne store mængder penge med sig (som regel guld eller sølv) til at dække turen frem og tilbage fra det hellige land. Store summer var påkrævet og mange kampe skulle kæmpes, før man var hjemme igen på sikker grund.

I løbet af de sidste hundrede år, er pungen blevet genstand for en speciel kriminalitet – lommetyverier. I betragtning af, at kvinder gennem hele historien har skjult deres værdier på forskellige steder på kroppen, er de også blevet et eftertragtet mål for lommetyve. Charles Dickens skrev i sin roman fra 1837 om Oliver Twist, som var med i en børnebande bestående af lommetyve. Romanen blev udsendt på dansk i 1845 og fortæller om Olivers trængsler i London. Det var Charles Dickens kritik af den engelske fattiglov, som blev indført i 1834. Straffen for at stjæle kunne være tugthus eller hængning.


Nogle kvinder har for at forsvare deres ære eller finanser brugt deres håndtaske som et våben – Et let og velplaceret sving med håndtasken har nok kunne gøre sin indvirkning på et hoved eller en anden kropsdel. En god solid håndtaske er ikke at kimse af og bør frygtes på lige fod med stilethælen.


Jeg har venner, som slæber rundt på kæmpe håndtasker, som vejer mindst 5 kg. Jeg har aldrig spurgt, hvad der var i håndtasken, hvilket jo også er et meget personligt spørgsmål for en kvinde. Det er nok ikke fordi disse kvinder er motions fanatikere og nok heller ikke fordi dødvægten skal bruges som et våben. Jeg synes det er lidt underligt at slæbe rundt på så meget gods og det underlige er også, at jeg aldrig ser dem hente noget fra håndtasken. Dog kender jeg en, som har fyldt sin håndtaske med avispapir, for at få håndtasken til at holde sin facon. Det er vel også i orden, når den står i skabet, men skal men på gaden, bør man nok vælge en håndtaske i det rigtige mål.

De fleste håndtasker er et mode-statement, som skal bruges til at matche eller forbedre ens outfit. I betragtning af nutidens mange muligheder for at signalere sin livsstil, er en håndtaske måske ikke meget af en erklæring. Der findes håndtasker til tusindvis af kroner, som svarer til et weekend-ophold, undertiden en hel uge i syden. High fashion betyder, at noget er på mode kortere tid end det er moderne. Det er blevet sagt at, hvis du bruger en håndtaske længe nok, vil den komme på mode igen Jeg har ikke så meget tålmodighed til at afprøve denne teori, Jeg er nok mere til den mere billige og overfladisk linje, det gælder især for funktion i stedet for mode. Modehusene skal jo leve og det gør de kun hvis de kommer med ny produkter.

Håndtasker kommer i alle udformninger og designs; uanset hvad du måske laver, er der en taske til dette formål. Jeg kan se, hvordan nogle kvinder bruger lommer i jakker frem for at anvende en lille taske. Jeg er vant til at være langt væk fra hjemmet og til tider skulle overnatte, og foretrækker at bruge en håndtaske i Duffle-størrelse. Når jeg rejser i storbyer, hvor der er mange lommetyve, anvender jeg oftest en god skuldetaske med en sikker lås.

Jeg har lært at leve uden en håndtaske og bruger ofte en skuldertaske. Ofte er man nødt til at holde hænderne fri, når man skal hoppe af og på busser.

Når jeg skal på længerevarende rejser, medbringer jeg gerne en stor håndtaske som supplement til min kuffert. En af mine venner sagde engang, at hun gerne vil strande på en øde ø sammen med mig. For med indholdet i min håndtaske, kunne klare os, til vi blev reddet.

Som tidligere nævnt; for at beskytte dine værdigenstande, få dig en håndtaske med en skulderrem og hæng den diagonalt hen over din krop. Som i en reklame er det sødt med en strop over den ene skulder, men desværre også meget nemt for en lommetyv at komme til. Hvis du er i storbyer med mange lommetyve, bør du nok sikre dig, at dine kontanter og kreditkort er i en pung på kroppen.

Jeg elsker en håndtaske men det er ikke altid praktisk. Selv om den ikke bliver stjålet, kan den stadig glemmes. Jeg er meget forsigtig med ikke at medbringe ting som jeg ikke kan tåle at miste, eksempelvis familie fotos og nogle af ​​mine smykker.

Til sidst en lille vittighed som jeg fandt på nettet:

En skotte kommer ind i en forretning og køber en håndtaske.

- Skal jeg pakke den ind?, spørger ekspedienten.

- Nej tak, jeg skal bruge den med det samme. De kan bare lægge papiret og gavebåndet ned i tasken. 

 

Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018