Eksklusive Håndlavede Modetasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

Modetasker og Selskabstasker

Modetasker og Selskabstasker

De fleste piger drømmer om den perfekte modetaske. Forestil dig, at du går på gaden med en smuk clutch taske på armen og uanset hvad du har på, får den dig til at ligne en million. Smukt ikke?

Der findes tusindvis af fantastiske modetasker, som vi taskeelskere er dømt til at blive forelsket i og det sker igen og igen - it's a never ending story!

Hvis det er forkert at elske modetasker, så vil vi ikke være "rigtige". På Taskers Univers har vi et hav af modetasker, selskabstasker, clutch tasker, shopper taske, taskepunge og bæltetasker som vi alle kan blive smaskforelskede i og drømme om at eje...

Med en brun clutch taske i garderoben ,har du en klassiker, du kommer til at bruge i mange år fremover. Den går aldrig af mode og bliver kun pænere af at blive brugt.

Køber du en clutch taske i ægte læder, er den selvfølgelig dyrere end en i kunstig skind, men den holder også længere. Der findes ikke noget pænere end blødt, velbrugt læder!

Passer du godt på din selskabstasker, vil den kunne holde dig med selskab i mange år fremover. Brug specialprodukter til at rengøre den eller få skomageren til at shine den lidt op.

Klik dig ind på taskers.dk for at se alle klassikerne i shopper tasker og find din favorit.

I de senere år er det blevet mere og mere populært med tasker i klassisk-faconer. Denne cognacfarvede VETTA taske fra Baron er lidt slap i faconen og hankene har perfekt en længde.

En VENTONA i mørkebrunt skind passer til det meste. Du kan bruge den til en sød sommerkjole eller til slidte jeans.

Du kommer ikke udenom POLA når det gælder klassiske lædertasker. De har smukke tasker, som hjertet begærer, og selv om prisen ligger noget højere end andre modeller, er dette til gengæld en designklassiker, som kan gå i arv.

En lædertaske i bowlingbag-facon er både trendy og klassisk på én gang og denne i mørkt skind, vil du garanteret ikke blive træt af lige med det samme.

En ting, som kan få de fleste kvinder til at ligge søvnløse med økonomiske kvaler, er modetasker. Det er blandt kvinder et stort symbol på status, at man har de rigtige modetasker. Med de rigtige modetasker skiller man sig nemlig ud fra mængden og man bliver lagt mærke til af de andre. Har man derimod ikke de rigtige modetasker, så mener nogle kvinder, at man ikke er lige så smart som dem, der har de helt rigtige.

Det er dog ikke altid, at man som kvinde har råd til at købe de nyeste og smarteste. Mange kvinder sparer penge sammen i rigtig lang tid, for at få råd til at købe den helt rigtige modetaske, som man har brændt sig varm på. Det problem, som mange kvinder støder ind i er, at der hele tiden bliver designet nye modetasker og moden ændrer sig konstant. Når man har haft en af de dyre modetasker i et stykke tid, så kommer der en ny modetaske på markedet – som lige er en tand mere smart og en smule mere moderne, som drømmetasken ellers også var for et halvt år siden. Så kan man igen forelske sig i en af de dyre modetasker og derfor føle sig nødsaget til endnu engang at begynde at spare op til en af de nye dyre tasker.

Mange har dog ikke det behov, at de hele tiden er nødt til at eje de nyeste og mest moderne modetasker, så hvis man afventer moden lidt og venter til, at der er kommet nye tasker på markedet, så kan man være heldig at finde en af de modetasker, som godt nok har et lille år på bagen, men stadig ser smarte ud og kan fås til en billig udsalgspris. På den måde kan det også lade sig gøre, for de knap så velhavende kvinder, at komme til at se rigtig moderne ud.

Modetasker fås i mange forskellige prisniveauer. Definitionen på modetasker er da heller ikke helt den samme blandt unge kvinder, som den er hos de mere voksne af slagsen. Der findes modetasker, som henvender sig til det unge publikum, og der findes tasker, som henvender sig til det mere voksne publikum, som må formodes at have lidt flere penge mellem hænderne. Der er dog også unge piger ,der forelsker sig i de dyrere og mere modne modetasker, som f.eks. de tidsløse modetasker fra Gucci eller Louis Vuitton. Det er dog de færreste af disse piger, som har råd til den slags modetasker, så de må ofte håbe på hjælp fra økonomisk stærke forældre.

Hvorfor giver en modetaske opmærksomhed?

Med en modetaske kan du tiltrække en masse opmærksomhed på din egen person.

Bærer du en shopper taske, som er det sidste nye inden for moden, fortæller du omverdenen, at du er meget selvbevidst når det kommer til din påklædning og udstråling.

Når du har planlagt, at du skal bære din modetaske til en bytur, vil det oftest have en afsmittende effekt på det som du også vil gøre med dig selv.

Makeuppen vil sikkert blive lagt ekstra omhyggeligt og du vil også vælge din påklædning med omhu, så du alt i alt tager dig rigtigt godt ud.

Hvorfor elsker kvinder modetasker, clutch taske og selskabstasker?                          

Det er velkendt, at næsten alle kvinder er rigtig glade for modetasker, men hvorfor?

Det ligger nok mest i, at kvinder godt kan lide at gøre lidt ud af sig selv og deres påklædning, så de ved at de tager sig godt ud, når de er i byen.

Der findes jo nok ikke ret mange kvinder, som ikke har noget imod at få en smule opmærksomhed for deres påklædning og selvfølgelig modtage komplimenter for denne.

Hvilke tasker skal man vælge til hverdag og fest?

Når du har besluttet, at du skal ud og købe dig en modetaske, bør du selvfølgelig kigge lidt på, hvor meget den kan indeholde og om det er en modetaske du skal bruge i hverdagen eller til festen. Er det en clutch taske til festen du skal bruge, behøver den ikke at være ret stor, da det er meget begrænset, hvad du vil få behov for i løbet af aftenen, men er det en taske til hverdagen, skal den gerne kunne rumme en del mere, da du sikkert også vil bruge den til transport til og fra arbejde og så er det rart, at der også er plads til din madpakke, striktøjet og mobil eller den gode bog du læser mens du eventuelt kører med de offentlige transportmidler der findes.

Hvilke materialer fremstiller man modetasker i?

Modetasker bliver lavet i mange forskellige slags materialer og alle modehusene har deres foretrukne materialer som de bruger.

En del bruger lækkert blødt kalveskind til deres modetasker mens andre fremstiller deres modetasker i kunstlæder. Langt de fleste modetasker på Taskers Univers er fremstillet af ægte italiensk okse læder.

Modetasker bliver også fremstillet i det man kalder logostof og det gør, at modehusene kan producere nogle lækre modetasker i meget specielle designs man ellers ikke ville kunne få.

Når du skal ud og købe dig en ny ny modetaske, så bør du overveje, at benytte en online webshop til at finde de bedste og de bedste selskabstasker, clutch taske, shopper taske osv. Vær opmærksom på, at modetasker ikke bare er almindelige tasker. Det er stilrene modeller, som trendsætterne taler om og som de mest stilede kvinder går med.

På nettet er samlet et stort udvalg af modetasker, shopper tasker, selskabstasker og clutch taske til kvinder fra de førende designere. Mange webshops har dag-til-dag levering, billigt fragt og super kundeservice. Det vil altså sige, at du altid er sikret en god oplevelse, hvis du vælger at købe shopper taske, selskabstasker og clutch taske efter vores anvisninger.

Reklame: inspiration fås hos Taskers Univers

Flere og flere handler tasker på nettet, fordi det er nemt, bekvemt og tit også billigere. Men for at gøre en god taskehandel, er der flere elementer og detaljer, det er værd at have fod på. Følg vores anvisninger og du godt på vej til at gøre gode taskehandler.

Når du har fundet den modetaske, du vil købe, er der en række ting om webshoppen, det er godt at se efter. Det er oplysninger, som du bør kunne finde på shoppens website. Og så handler det om at vide, hvad du har ret til at få oplyst.

På internettet kan du af gode grunde ikke føle på modetaskerne eller prøve dem. Du må stole på sælgerens beskrivelse af modetasken i ord og billeder og beslutter dig på den baggrund og på baggrund af prisen på tasken. Det er en god idé så vidt muligt at sikre sig, at tasken er i orden - og at der ikke pludselig kommer overraskelser i prisen på tasken.

Når du shopper modetasker, shopper taske, selskabstasker og clutch taske på nettet, er det nemt at købe tasker i et andet land. Det betyder, at du skal være opmærksom på, hvornår dine tasker skal fortoldes og hvornår momsen ikke umiddelbart er inkluderet i prisen.

Når du er nået til betalingen af din modetasker, shopper taske, selskabstasker eller clutch taske, skal du vælge en måde at betale på. Paypal er en betalingsmetode, hvor du helt undgår at skulle opgive oplysninger om dig selv og din konto til taskeshoppen.  Du bruger kun din e-mailadresse og et kodeord.

Det foregår ved at du sætter penge ind på din Paypal-konto og det er gratis for europæiske handler. Men du skal betale et gebyr, hvis betalingen sker i en anden valuta end danske kroner.

I nogle webshops kan du selv vælge, hvem der skal levere din tasker og så skal du naturligvis kontrollere betingelserne. Under alle omstændigheder er det en god idé at overveje, hvor du vil have dine modetasker, shopper taske, selskabstasker og clutch tasker leveret, så det er nemmest muligt for dig at modtage dine tasker.

Selv om hele handlen foregår på internettet, sikrer du din taskehandel ved at huske at få alle de vigtige papirer med: ordrebekræftelse, kvittering og anden korrespondance.

Når dine modetaske, shopper taske, selskabstaske eler clutch taske kommer, er der kun tilbage at tjekke at alting er som det skal være og høste frugterne af din gode taskehandel.

Når du modtager dine modetasker, shopper tasker, selskabstasker og clutch tasker, er alt sikkert som det skal være. Har tasken den rigtige størrelse, er alle løsdele med, er du tilfreds, er tasken intakt og i orden og passer prisen, ja så er det bare et spørgsmål om at nyde den nye taske.

Uheldet kan være ude og der er noget galt med den taske, du modtager.  Gå på nettet og søg på rettigheder ved nethandel, når du opdager fejl og mangler ved tasken købt over nettet. Men du bør nok først kontakte forhandleren og oplyse om problemet med taske handlen.

Hvis en modetaske, shopper taske, selskabstaske eller clutch taske, du har købt på nettet, bliver forsinket i forhold til det aftalte, har du ret til at ophæve aftalen, altså afbestille – og dermed naturligvis undlade at betale eller også få dine penge retur.

30 dages frister

Hvis du ikke har aftalt en specifik leveringsfrist for tasken, har netbutikken 30 dages leveringsfrist. Overholder webshoppen ikke fristen, og hæver du din handel, har webshoppen fra det øjeblik 30 dage til at tilbagebetale dig hele summen.

Modetasker, shopper taske, selskabstasker og clutch taske online

Der sælges stadigvæk flest modetasker i almindelige mode og taskebutikker, men hvis man kigger på nettet, så er væksten stigende. Flere og flere kvinder dropper de almindelige butikker fordi de kan få meget bedre priser, tilbud og udsalg af modetasker online.  Kvaliteten skal være i orden så kvinderne bliver glade for deres nye tasker og får en ordentlig behandling i web-shoppen.

Hvis du vil finder billige modetasker online, så er her en god liste over søgeord, som vi kan anbefale at du bruger. Husk at når du vælger hvilken webshop du vil handle tasker i, at det så er en billig shop, men tjek også op på andres anmeldelser af taskebutikken.

• modetasker online kvinder

• modetasker kvinder

• online takser mode

• modetasker på nettet

• billige tasker til kvinder

• tasker til kvinder online

• smarte tasker til kvinder

Du kan selvfølgelig også søge på andre typer af modetasker som: shopper taske, selskabstasker og clutch taske.

Ud af disse søgeord kan du købe de helt rigtige modetasker online. Nu er der ikke andet at gøre ned at tage ud på internettet og finde nogle nye tasker.

At handle modetasker, shopper taske, selskabstasker og clutch taske på nettet kan være sjovt, og du kan gøre nogle rigtig gode taske fund. Men for at undgå skuffelser, bør du se dig godt for, før du køber en taske.

Generelt handler det om at være kritisk over for den, du skal købe din taske af, fordi du ikke møder sælger i virkeligheden. Held og lykke med dine nye tasker!

 

Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018