PC tasker til kvinder - til laptop og bærbar computer. Køb her

Elegante Håndlavede PC Tasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

SMARTE PC TASKER TIL KVINDER


Når man før i tiden købte en bærbar pc, fik man som regel leveret en grim nylontaske med i købet. Det gør man ikke mere for i dag skal der spares og alt ekstra tilbehør til din bærbare pc er fjernet. Så nu er det er op til dig selv at anskaffe en PC taske eller et etui, som kan beskytte din pc når du bevæger dig rundt.
 
Når du går på nettet for at søge på PC tasker, vil du opleve at langt de fleste pc tasker er beregnet til mænd. Ofte er de desuden noget kiksede i designet og fremstillet af et billigt materiale.
 
Sortimentet af pc tasker som henvender sig til kvinder er ofte begrænset og ensformigt. En anden udfordring når du er på farten med din pc er, at du skal have både din pc taske og din dagligdags taske med og det være ret så besværligt. At slæbe på en almindelig taske og en pc taske er ikke en god løsning! og slet ikke, hvis din normale taske er en taske til at have over skulderen.
 
Men, løsningen er enkel og ganske ligetil. Der findes mange flotte tasker af læder, der er af en super god kvalitet og de kan ofte bruges som pc tasker. Du kan eventuelt supplere med at købe et skum-etui eller neoprenlomme til din pc Du kan få et skum-etui hos din boghandler eller i den pc butik og placere det i et af siderummene i tasken, Det er ikke nødvendigt at fjerne skum-etuiet, da det vil fungere som et ekstra rum til din pc. Fordelene er mange; du køber en pc taske, som er lavet til at være smuk og funktionel. Du har mulighed for have dine ting samlet et sted og behøver ikke rende rundt med to uhåndterbare tasker. Det kan godt være, at en kvalitets lædertaske er mere bekostelig end en nylon taske, men din lædertaske har en meget længere levetid og holder måske fire til fem gange længere end nylon tasken. Så i længden er lædertasken en billige løsning. Man skal ikke kimse af glæden ved at gå med en smart og moderne pc taske i kvalitetslæder, som på ingen måde kan sammenlignes med en grim pc taske i plast og nylon.
 
Jeg har fundet nogle lædertasker hos Taskers Univers, som kan bruges som pc tasker:
 
VITA som computer taske
VOLLA som computer taske
BAROTTA som computer taske
LACONA som computer taske
PALATTA som computer taske
RUBINA som computer taske
SOTTA som computer taske
TIFARA som computer taske
 
Det er en god ide selv gennemgå alle de mange lædertasker hos Taskers Univers her: http://taskers.dk
 
Er du en smule bevidst om mode og går lidt op i dit udseende, er dette en god løsning for dig, for mulighederne er mange og løsningen er enkel og smart. Du skal dog huske at måle din pc, så du er helt sikker på, at den passer ned i lædertasken. Alle nødvendige mål er opgivet hos Taskers Univers. PC tasker handler helt klart om god stil og mode, men taskebranchen har desværre ikke fundet ud af det. Når vi finder tøj om morgenen og klæder os på, glemmer vi næsten altid at tage tasken med i vores lille stil-kontrol foran spejlet. Det duer ikke, at vi er godt tilfreds med vores påklædning, hvis vores taske og pc taske får os til at ligne et muldyr, når vi forlader hjemmet. Som princip skal du kun have en taske til alt det løse og pc’en!
Når du anskaffer din kvalitetstaske med det formål at benytte den som pc taske, er du selvfølgelig også nødsaget til at kontrollere, at tasken passer til en varieret gaderobe.
 
Det handler om, at tasken i sin form og nuance skal passe til resten af din garderobe. Langt de fleste kan anvende sort, som er en basisfarve, der passer til det meste, men har du en lidt lys hud eller har en garderobe med meget kulør, kan du overveje en pc taske i lysere farver eller en mere neutral farve. Har du mulighed for at købe flere lædertasker i den fine klasse, er det selvfølgelig godt, men det er ikke nødvendigvis noget, der behøver ikke at være voldsomt dyrt; hos Taskers Univers er der et hav af muligheder for at finde en pc taske til en god pris. Hos Taskers Univers findes samtidig en lille guide til, hvordan du finder den korrekte taske til din krop og stil.
 
Uheldigvis er det meget udbredt med tasker i billigt kunststof. Tasker af kunststof beskytter ikke på samme måde som en god kvalitetslædertaske og har samtidig en kort levetid. Der er generelt en større glæde ved at gå med en kvalitetstaske i læder og køber du en af de klassiske modeller, er du sikker på, at de ikke går af mode i mange mange år. Pc tasker er fremstillet af mænd til mænd og har fokus på funktionalitet og anvendelighed. Pc tasker har aldrig været indarbejdet i moden og det har kun handlet om at beskytte pc’en når man skulle fra A til B. Før du køber en lædertaske til din pc, bør du gøre dig klart, hvor meget plads du har brug for i tasken. Pung, smartphone, børste, nøgler, kalender er bare en få ting, som der bør være plads til, så det samlede antal af lommer i tasken er vigtigt. En anden ting du bør være opmærksom på er at gennemføre en periodisk udsmidning og oprydning i tasken. Pc tasker til kvinder kan være en udfordring, men med mine små anbefalinger, er problemet blevet mindre. Du bør finde et prisleje, som passer dig og vælge en model, der passer til din stil - Du ønskes god fornøjelse med jagten på din nye pc taske! Her er nogle gode søgeord du kan anvende, når du begynder jagten på en pc taske online
 
Pc tasker til kvinder
Laptop tasker til kvinder
taske til pc
bærbar pc taske

 

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018