Skindtasker til FANTASTISKE PRISER !!! - over 200 stk. skindtaske

Eksklusive Håndlavede Skindtasker

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

Skindtaske new style                                             SE ALLE 200 TASKER HER

Skindtasker behøver ikke at være dyre; du kan sagtens finde eksklusive skindtasker af høj kvalitet til en fornuftig pris. Hvis du bruger lidt tid på Internettet og søger med forskellige søgeord, vil du hurtigt opdage, at der er temmelig stor prisforskel på de samme skindtasker i forskellige webshops.
 
Hos Taskers Univers fås skindtasker til næsten halv pris og de er af meget høj kvalitet. Skindtaske kan være næsten uforgængelig, hvis den behandles med omhu. Med en lille smule pleje og opmærksomhed, vil dine nye skindtaske kunne holde lang tid og dine vintage tasker vil fortsætte med at kunne bruges i mange mange år.
 

SE ALLE 200 TASKER HER

De vigtigste ting at huske ved skindtasker er, at de ikke må blive tilsmudsede, tilgrisede, gennemblødte eller tørre ud. Trods det faktum, at alle disse ting kan afhjælpes, hvis det sker, er det vigtigt at undgå, da det forringer skindtaskens levetid markant. Korrekt opbevaring, rengøring og vedligehold vil holde en skindtaske så god som ny, uanset hvor gammel den er.

Opbevaring af skindtasker

At opbevare skindtasker korrekt, når de ikke bruges, er vigtigt at gøre korrekt, for at få skindtasken til at holde sig i sin bedste stand. Når en skindtaske gemmes, bør der ikke være for varmt eller koldt. Endvidere skal opbevaringsstedet ikke være for tørt eller fugtigt.

At holde skind tasker rene og pæne tager kun et par minutter i det daglige og det vil kunne gøre en stor forskel på, hvor godt skindtasken holder sig i længden. Hvis skindtasken ikke har været vedligeholdt i 30 år, gør de

t ingen skade, at bruge lidt vand og sæbe til afrensning.

En skindtaske kan lugte grimt.

 

200 SKINDTASKER 

En skindtaske kan være stædig og holde på lugten. Du kan være heldig at finde en skindtaske specialist eller renseri, der kan fjerne skind lugten, men det vil formodentlig ikke blive billigt. Prøv i stedet selv at fjerne den uønskede lugt fra skindet. Et kendt råd imod sure sko er at komme lidt natron i hver sko og lade dem stå i 24 timer, hvorefter natronen støvsuges væk. En anden løsning er en desinficerende deo-spray, som kan købes i blandt andet Matas; den skulle være en meget effektiv løsning mod grim lugt fra en gammel skindtaske.

Pletter på en skindtaske. 

Selve skindtasken tager ikke skade af et par pletter, især ikke hvis det er en vintage taske. Men du er ikke bundet af at leve med pletter fra fortiden og heldigvis komme de fleste pletter af med lidt vand og sæbe. Det er endda muligt at fjerne blod, olie og voks i mange tilfælde.

Hvad skal man undgå med en skindtaske. 

Selvom en skindtaske er meget holdbar, er den ikke uforgængelige. Forkert pleje eller rengøring kan få skindet i skindtasken til at knække og tørre ud.  Skindtaskens farver kan blegne og skindet kan blive stift som et bræt. Hold altid en skindtaske væk fra kemikalier, varme, frost og fugtighed. En skindtaske er ligesom hud, så tænk på det som din egen hud, som jo også skal behandles og beskyttes.

Sådan opbevares skindtasken.

De bedste måder at opbevare vintage tasker på. Som tidligere nævnt, er noget af det vigtigste at huske, at skind ikke må tilsmudses, gennemvædes, eller tørre ud. Den rigtige opbevaring vil kunne få skindtasken til at ser så god som ny ud og det uanset hvor gammel den er.

Sådan gør du, når du skal opbevare en skindtaske:

• Rens skindtasken før den lægges til opbevaring

• Opbevar skindtasken et køligt og tørt sted. Fugtighed kan føre til skimmelsvamp, som er skindtaskens fjende nummer et.

• Hold skindtasken væk fra sollys og væk fra varmekilder for at sikre, at skindet ikke tørrer ud og revner

• Skind tasker er tunge, så placer skindtasken hvor den ikke får strækmærker af sin egen vægt, eventuelt på en holdbar, polstret træbøjle.

• Fyld skindtasken med syrefrit papir, som kan hjælpe med at holde på formen og forhindre fugt.

Rengøring og vedligehold af skindtaske er meget enkel, hvis du bare tænker på skind som hud. Ligesom du har brug for at rense og fugte din egen hud, har skindtaske på samme måde brug for at holde sig smidig, bøjelig og elastisk. Hvis du holder din egen hudpleje i tankerne, er du sikker på at din vintage skindtaske vil overleve dig.

Hvis du har en meget specielt eller meget sart skindtaske, eller hvis du ikke ønsker at tage nogen chancer med rengøringen selv, så findes der professionelle, der kan hjælpe dig med grundig rengøring.

Mange renserier tilbyder skindtaske rengøring; her kan de sende dine tasker til et professionelt rengøringsfirma og efterfølgende kan du så hente dine rengjorte skindtaske på renseriet. Selv om rengøringsprocessen er udført af fagfolk, kan der forekomme små variationer i farve, konsistens og form.

Rengøring i hjemmet.

I mange tilfælde er alt, hvad der er nødvendigt for at rense en skindtaske en fugtig klud, der kan fjerne overflade støv eller snavs. Men husk altid at følge producentens anvisninger, hvis du har fået en sådan ved anskaffelsen. Du kan også gå på nettet og se om du kan finde en konkret anvisning til dit produkt. Hvis en skindtaske har været i kontakt med sved, vand, eller er blevet stiv, kan du bruge en mere omfattende metode til at rense den.

 

 Håndvask 

1. Fjern eventuelle pletter på skindtasken, inden du vasker den.

2. Brug varmt sæbevand, lavet med en mild sæbe eksempelvis baby shampoo. Dove sæbe (uparfumeret) eller sæbespåner kan gnides på skindtasken med en blød klud til det skummer.

3. Fjern overskydende skum med en ren klud.

4. Rens skindtasken grundigt med en fugtig klud.

5. Dub skind tasken tør med et rent håndklæde.

6. Lad skind tasken tørre på et lunt sted udenfor direkte sollys og væk fra kraftige varmekilder (ovn, komfur, osv.)

 

At vaske skind tasker i en vaskemaskine

Nogle mennesker hævder, at skind kan vaskes ved hjælp af en vaskemaskine, sat på et meget blidt program (uld eller sart). Denne metode er tvivlsom og helt på eget ansvar især, hvis du vasker en meget gammel skindtaske, men nu er den nævnt.

Hvis du vælger at bruge denne metode, MÅ DER IKKE bruges vaskemiddel beregnet til vask af almindeligt tøj. Enzymerne i vaskepulveret fremmer biokemiske reaktioner som nedbryder protein- eller fedtpletter på tøj og desværre også skind. Du må ikke bruge mere sæbe end vandet kun lige bobler. For meget sæbe vil gøre skindtasken tør og stiv.

 

Når skindtasken er fuldstændig tør, er det tid til at behandle den.

Behandling af skind tasker erstatter de naturlige olier og fedtstoffer, der er forsvundet over tid, gennem slid, varmepåvirkning og fugt. Behandling af skind tasker skal ske minimum hver 6 til 9 måneder og dette vil sikre, at skindtasken aldrig bliver stiv, tør eller revnet.

 

Behandling af en vintage skindtaske

En korrekt skindtaske behandling skal gøres trin for trin. Der er hundredvis af gode produkter til rådighed til denne opgave, så sørg for at læse etiketten grundigt, før du bruger en skindcreme. Du skal sikre dig, at det produkt du har anskaffet, er det fuldstændigt korrekte middel til behandling af lige netop denne type skindtaske. Brug ikke et skind middel, der indeholder voks eller silikone, der ikke tillader skindet at trække vejret.

 

1. Brug altid en fnugfri blød klud, til behandling af skindtaske, microfiber klude er ideelle.

2. Fugt kluden med vand før påføring af skind cremen. Brug endelig ikke for meget da skindet kun kan suge en vis mængde.

3. Husk at skifte klude under processen.

4. Gnid skindet ind til hele overfladen er dækket.

5. I nogle tilfælde er det en fordel at bruge et produkt på spray.

6. Lad skindet hvile i mindst 30 minutter, før der poleres med en ren klud.

 

Brug aldrig et skind middel på produkter at plast, nylon eller nappa. Den eneste fordel er, at du er blevet klar over, at du blev snydt da du købte en ”ægte skind taske”. Er ulykken sket, så er det frem med køkkenrullen og i gang med en aftørring.

Hvad der skal undgås med skindtaske.

Lige så stærke og holdbare som skindtasker og lædertasker kan være, lige så let er det ødelægge dem.

Bruge ALDRIG følgende kemikalier eller stoffer på skindtasker:

Klor

Alkohol

Rengøringsmiddel

Benzin

Mineralsk terpentin

Voks eller silikone, som forhindrer skindet i at trække vejret

Skindtasker som ikke er overfladebehandlede, kan rengøres med vand tilsat sæbespåner. Sæbespåner er ideelle til dette formål, idet de både renser og fugter skind tasken. Rengøringen foretages helst et par gange om året, men det kan være nødvendigt at gøre det lidt oftere, hvis skindtaskerne er udsat for udtørrende elementer som eksempelvis direkte sollys eller varmen fra en brændeovn (hvilket i øvrigt helst skal undgås, da udtørring forkorter skindtaskens levetid).

Sådan gør du

1. Put ½ dl sæbespåner i en spand og tilsæt 2,5 liter varmt vand.

2. Pisk blandingen indtil sæbespånerne er fuldstændigt opløst.

3. Dyp en blød klud i vandet og vrid den.

4. Vask skindtasken med kluden.

5. Sørg for at skindtasken vaskes jævnt af over det hele.

6. Skindtasken skal helst være let våd efter afvaskningen.

7. Lad skindtasken trække i ca. 15 min.

8. Polér grundigt efter med en tør klud for at fjerne overskydende sæbevand. En grundig efterpolering er meget vigtig, da sæbevandet ellers kan efterlade skjolder på skind tasken.

9. Lad tasken tørre før den tages i brug.

Behandlede skindtasker kræver som regel ikke megen vedligeholdelse fordi skindtaskerne er behandlet med overfladebeskyttelse, og derfor er de utroligt nemme at rengøre og vedligeholde. Men for at bevare skindtaskerne i bedst mulig stand, bør de have en lettere rengøring en gang eller to om året. Vær opmærksom på risikoen for afsmitninger fra behandlede skindtasker.


Reklame: Skal du have god kvalitet til en attraktiv pris, så køb dine skindtasker hos Taskers Univers.


Skal du bruge mere information om skindtasker og pleje, kan du bruge disse søgeord i Google: skindtasker skind skindtaske skin skind tasker og skindtasken.

Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 

Kunderne siger: "Var på jagt efter en taske til lidt finere brug og fandt en Polazza hos Taskers Univers. Alt forløb som det skulle og jeg er en glad pige med en smart taske. Jeg syntes det er svært at fine et sted, hvor udvalget at klassiske modetasker er så stor som hos Taskers Univers. Jeg kan helt sikkert anbefale dig at bruge lidt tid på Taskers Univers, der er rigtig meget inspiration at få og priserne er meget lave. Jeg følger ofte med, når der kommer nye kollektioner."

 

Eva "Først og fremmest kan jeg kun sige, kvaliteten er i top. Jeg havde et stykke tid været på jagt efter en klassisk taske til hverdags brug, som med garanti kunne holde til min lidt hårde behandling. Men kvalitet var ikke det eneste krav jeg havde, tasken skulle også havde det rigtige snit og det vil i mit tilfælde sige kvadratisk, funktionel og ikke mindst supermoderne. Jeg havde brugt en del tid på nettet og måtte konstatere at mine krav ville blive meget meget dyre at indfri. Så fik jeg et tip om Taskers Univers og hold da op! Jeg har nu købt to tasker, som er blevet min yndlings tasker. "
Hanne

 

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018