Eksklusive Håndsyede Læder Skuldertasker

          

             Se kataloget her         Se alle tasker her          Se sorte tasker her          Se brune tasker her          Se røde tasker her        Se skuldertasker her

Hvordan vælger du den rigtige skuldertaske? Hvis du leder efter noget nyt og anderledes, så er der bogstavelig talt tusindvis af unikke skuldertasker, som kan købes online, hvis du er træt af de masseproducerede tasker, som har tendens til at finde frem til detailbutikkerne. Online skuldertasker kan være en spændende og fremmed ny verden. Udbuddet af de mange forskellige flotte skuldertasker bliver større og større, og som med alle slags mode, kommer der nye interessante produkter hvert år. Her er en kort gennemgang af, hvad der in i øjeblikket i skuldertasker.
En skuldertaske er den praktiske taske som oftest benytters til brug på jobbet, hvor skuldertasken er den rummelige og behagelige taske. Skuldertasken en vigtig del af din identitet og den signalerer meget om hvem, DU er. Når du vælger skuldertasken skal du ikke kun fokusere på den anvendelighed men også på, hvad tasken gør for dig. Længden på remmen af skuldertasken er afgørende for dit udseende. Prøv at juster remmen på skuldertasken og se dig i spejlet om det forbedrer din figur. Husk at skuldertasken er en af de få tasker, der kan reguleres og bæres varieret.

Hvorfor handle skuldertasker på Nettet?

Flere og flere danskere shopper skuldertasker på nettet, fordi det er hurtigt og kan være billigere end tilsvarende håndtasker i forretningerne.  Det drejer sig ikke kun om skuldertasker men alle former for accessories f.eks. taskepunge, der bliver købt på Internettet med direkte levering til hoveddøren.

Hvordan køber jeg skuldertasker på nettet?

Dette område kan være en jungle med mange forskellige tilbud, kvaliteter og priser. Jeg selv anbefaler nogle kvalitets webshops, som jeg selv har haft glæde af i flere år og som jeg har stor tillid til. Eksempelvis Taskers Univers.

Skuldertaskerne købes direkte af producenten eller hos en importør i EU og nogle af fordelende kan være:

1) skuldertaskerne er billigere når der ikke er involveret for eksempel mellemhandlere, ekspedienter, lokaler og en stor administration.

2) Det er lettere på denne måde for producenten lynhurtigt at tilpasse sig kundernes ønsker og behov, end den konventionelle faste struktur med distribuering af produkter.

3) Skuldertaskerne er i EU, hvilke giver en sikker levering.

Hvorfor skal skuldertasker ikke købes i forretningerne?

For at skuldertasker skal kunne sælges fra en butik i Danmark (eller et andet europæisk land), skal der betales told som alt andet lige vil fordyre skuldertaskerne.

Hvilke fordele er der ved Nethandel når du gerne vil købe tasker online?

Du undgår fx køen i butikken, parkeringsproblemer, at slæbe rundt på varerne og umulige børn.

Det er brugervenligt at få skuldertaskerne leveret direkte til hoveddøren.

Det er i mange tilfælde billigere end i en butik (for den samme kvalitet vel at mærke).

NB: De fleste skuldertasker i Taskers Univers er fremstillet af ægte italiensk okselæder.

Kvinden og skuldertasker 

Næsten alle kvinder går med en. Hun har sandsynligvis mindst et dusin til forskellige lejligheder og outfits. Det er et bærbart skab til make-up, et kontor, en madpakke, en garage og en skattekiste af hvad, der skal væk og hvad der skal komme. Skuldertasker var en gang kendt som punge men moden ændres og en pung blev en selvstændig enhed. De færreste mænd ønsker at blive beskyldt for at gå med en skuldertaske, så i mandemoden, har de deres egne modeller af skuldertasker eksempelvis attachetasken.

Før i tiden dinglede en pung fra et bælte. Tyvagtige børn regnede ud, at ved at distrahere folk, kunne de klippe remmen over og stikke af med pungen. Den gang var det at "skære pung" en alvorlig forbrydelse. I de dage, hvor alting foregik med en kontant afregning og kreditkort og rejsechecks ikke var opfundet, transporterede folk deres penge, som skulle finansiere deres arbejde, shopping eller rejse. Under korstogene, havde ridderne store mængder penge med sig (som regel guld og sølv) til at dække turen frem og tilbage fra det hellige land. Store summer var nødvendige og mange slag skulle kæmpes, før man var hjemme igen.

I løbet af de sidste 200 hundrede år, er pungen blevet genstand for en speciel kriminalitet – lommetyverier. I betragtning af, at kvinder gennem hele historien har skjult deres værdier på forskellige steder på kroppen, er de også blevet et eftertragtet mål for lommetyve. Charles Dickens skrev i sin roman fra 1837 om Oliver Twist, som var med i en børnebande bestående af lommetyve. Romanen blev udsendt på dansk i 1845 og fortæller om Olivers trængsler i London. Det var Charles Dickens kritik af den engelske fattiglov, som blev indført i 1834. Straffen for at stjæle kunne være tugthus eller død.

Nogle kvinder har for at forsvare deres ære eller finanser brugt deres skuldertaske som et våben – Et let og velplaceret sving med skuldertasken har nok kunne gøre sin indvirkning på et hoved eller en anden kropsdel. En god solid skuldertaske er ikke at kimse af og bør frygtes på lige fod med stilethælen.

Jeg har venner, som slæber rundt på kæmpe skuldertasker, som vejer mindst 4 kg. Jeg har aldrig spurgt, hvad der var i tasken, hvilket jo også er et meget personligt spørgsmål for en kvinde. Det er nok ikke fordi disse kvinder er motions fanatikere og nok heller ikke fordi vægten skal bruges som et våben. Jeg synes det er lidt bizart at slæbe rundt på så meget udstyr og det underlige er også, at jeg aldrig ser dem hente noget fra skuldertasken. Dog kender jeg en, som har fyldt sin skuldertaske med avispapir, for at få skuldertasken til at holde sin facon. Det er vel også i orden, når den står i skabet, men skal men på gaden, bør man nok vælge en skuldertaske i det rigtige mål.

De fleste skuldertasker er et statement, som skal bruges til at matche eller forbedre ens udsende. I betragtning af nutidens mange muligheder for at signalere sin livsstil, er en skuldertaske måske ikke meget af et symbol. Der findes skuldertasker til tusindvis af kroner, som svarer til et weekend-ophold, undertiden en hel uge i syden. High fashion betyder, at noget er på mode kortere tid end det er moderne. Det er blevet sagt at, hvis du bruger en skuldertaske længe nok, vil den komme på mode igen Jeg har ikke så meget tålmodighed til at afprøve denne teori, Jeg er nok mere til den mere billige og overfladisk stil, det gælder især for funktion i stedet for mode. Modehusene skal jo leve og det gør de kun hvis de kommer med ny designs.

Skuldertasker kommer i alle udformninger og designs; uanset hvad du måske laver, er der en skuldertaske til dette formål. Jeg kan se, hvordan nogle kvinder bruger lommer i jakker frem for at anvende en lille taske. Jeg er vant til at være langt væk fra hjemmet og til tider skulle overnatte, og foretrækker at bruge en skuldertaske i Duffle-størrelse. Når jeg rejser i storbyer, hvor der er mange lommetyve, anvender jeg oftest en god skuldetaske med en sikker lås.

Jeg har lært at leve uden en håndtaske og bruger ofte en skuldertaske. Ofte er man nødt til at holde hænderne fri, når man skal hoppe af og på busser.

Når jeg skal på længerevarende rejser, medbringer jeg gerne en stor skuldertaske som supplement til min kuffert. En af mine venner sagde engang, at hun gerne vil strande på en øde ø sammen med mig. For med indholdet i min taske, kunne klare os, til vi blev reddet.

Jeg elsker en skuldertaske men det er ikke altid praktisk. Selv om den ikke bliver stjålet, kan den stadig glemmes. Jeg er meget forsigtig med ikke at medbringe ting som jeg ikke kan tåle at miste, eksempelvis familie fotos og nogle af mine smykker.

Cloth skuldertaske er en meget afslappet modevare i farverige tekstiler og flotte mønstre. Hvis du elsker dristige farver og slående kontraster, skal du ikke lade dig spise af med de ensfarvede modeller fra din lokale  butikskæde. En Cloth skuldertaske er for det meste til forår og sommer brug, så forvent at se varme farver og bomuld, når du surfer ud på nettet. Friske, sommerlige, mønstrede, striber, blomster, frugt og mariehøns er altid et populært valg.

Monogram skuldertaske - Se alle tasker her!

Monogram skuldertasker vil nok aldrig gå helt af mode og på nettet er der et stort udvalg af farver, former, størrelser og stilarter. Mest kendt er Louis Vuitton med sit LV logo og GUCCI med sine to GG’er.

En ny trend er Hipster skuldertasken med elegant prægede initialer eller et navn. Soft læder er et stort hit, som er et smukt stof til denne skuldertaske, fordi det er holdbart og altid meget elegant. Henslængt over skulderen er den et behageligt og perfekt signal om livsstil. Hipster skuldertasken passer lige så godt til erhvervskvinden som til almindelig hverdagsbrug.

Tote skuldertasken - Se alle tasker her!

Tote skuldertasker er nok det mest afslappede modetilbehør af alle. Tote skuldertasker er perfekt til stranden, picnic og shopping. Tote skuldertasker er også fantastisk til børnene, som ofte bruger dem til at bære deres skolebøger eller gymnastiktøj i. Det bløde bomuldsstof er klassisk for Tote skuldertasken og på nettet findes en overflod af smarte Tote tasker til såvel det eksklusive brug som den daglige shopping. Tasken er fornuftig og med den rigtige farvesammensætning, kan men altid finde noget den passer til i ens gaderobe. 

Dog skuldertasken - Se alle tasker her!

Mange mennesker elsker hunde, hvilket nok er grunden til, at hundetemaet har smittet af på skuldertasker og indkøbstasker, der dekoreres med rækker af små billeder med gravhund, puddel, Beagle, Yorkie og Dalmatiner. En Dog skuldertaske er en perfekt gave idé til alle, hvis bedste ven er hundeelsker.

Dog skuldertasker med eget tryk er blevet mere og mere populære. Du kan få et billede af din hund trykt på din skuldertaske, så du altid har den med på shopping. 

Skuldertasker med collage - Se alle tasker her!

Tasker med hjemmelavet collage er en sjov måde at give din taske et personligt touch, og det kan blive en dejlig gave. Du kan få næsten enhver form for trykt, broderet eller præget stoftaske i dag.  Med hensyn til skuldertasker så vil læderet blive en trend i den kommende sæson. Vi vil se masser af små lærredstasker behageligt slynget over skulderen på de varme sommerdage.

Cigarboks skuldertasken

Cigar boks skuldertaske er en anden ny tendens for det kommende år. De er bogstavelig talt fremstillet af træ, forsynet med en lås og et håndtag, og præget med et kunstnerisk eller fotografisk billede. De mest fashionable skuldertasker er dekoreret med reklamebilleder fra de glamourøse 1920-30. Europæiske reklamer fra denne periode har en særligt fint og dragende stil, så vi vil se en masse Cinzano, Cognac og franske parfumeetiketter på taskerne.

Hobo skuldertaske

Hobo skuldertaske kan være cool og afslappet til shopping, eller fiks og glamourøs til at gå med om aftenen. Hobo skuldertasker er i ruskind eller læder og har bløde farver som pastel, pink, beige, creme og hvid. Et nyt design til Hobo skuldertasker som er på vej, er en lille model i guld eller sølvstof, som er pyntet med glamourøse pailletter og rhinsten. Disse skuldertasker er et nyt bud på den traditionelle aftenpung og et godt og iøjnefaldende alternativ.

Læs mere om:
Tasker
Lædertasker
Dametasker
Skindtasker
Håndtasker
Modetasker
Vintage tasker
Punge

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018