Eksklusive Håndlavede Taske Punge

 SIDE 1  SIDE 2 - SIDE 3  SIDE 4 - SIDE 5 - SIDE 6 - SIDE 7 

Taske punge - Din pung er vigtig

Det er vigtigt, med den rigtige pung.  En pung fortæller hvem du er!

Pungen udtrykker status og attitude og den fremhæver, hvem du og hvad du vil fortælle om dig selv. Pungen er din bank og din skattekiste, som giver dig mulighed for at disponere. Din pung kan være din ven eller fjende alt efter dine muligheder og din måde at forvalte den på. Er der overskud i pungen, er der en fri værdi som giver dig mulighed for at tage et valg, som kan berige dig. Du kan indfri et ønske om at komme til at besidde en ting eller spare op med henblik på fremtidige dispositioner. En pung er meget mere end et sted til at opbevare penge, kreditkort, kørekort osv. Indholdet i en pung er også personligt, her gemmer du små slidte fotos af din nærmeste familie og søde noter som giver dig en glæde, hver gang du tilfældigt får fingre i dem.    

Se det store udvalg af Punge her

Ved valg af pung henviser du til din identitet og sociale status. Et godt eksempel er Louis Vuitton pungen, som er nærmest et ikon for rigdom og det store antal kopier, der produceres for at tilfredsstille efterspørgslen hos almindelig mennesker med normal indkomst.

Men pungen er mere end bare en facade. Punge er også funktionelle objekter, som vi bruger på arbejde, når vi handler, når vi rejser, og under vores fritidsaktiviteter. Håndværkere har en numseformet pung ( i bogstavelig forstand) som har fået sin facon efter års opbevaring i højre baglomme.  Bankmænds pung har den samme facon som den dag han købte den, han opbevarer sin pung i habitjakkens venstre inderlomme, da den højre lomme er optaget af hans elskede IPhone.      

Alle punge er ikke lige funktionelle og praktiske i brug. Det forhold, at vi alle alle punge som vi bruger i det daglige, har fostret et ønske om at skille sig ud fra mængden.  Ud over ændringer af design og materialer gennem tiden, er kønsaspektet værd at fremhæve.

Hvorfor bruger mænd ikke punge på samme måde som kvinder? En af de konklusioner, man kan drage af de forskellige måder at bruge punge på er, at de fleste kvinder fortrækker en pung som fortæller noget om dem selv og deres tilhørsforhold.

Mænd er ofte mest fokuseret på funktionalitet af en pung, hvor kvinder aldrig kunne finde på, kun at se på pungens brug, men vil vurdere den i forhold til en lang række andre faktorer. Der er mange normer at reflektere over, når vi køber en pung, som er kultur bestemt. Giver en kopipung den samme personlige værdi som en original?

Der er ingen tvivl om, at indholdet af en kvindes pung er privat. Overraskende dog, er at ​mænds punge er mindst, hvis ikke endnu mere private.

I dag er der mange valgmuligheder i punge til kvinder, fra det luksuriøse og billigere alternativ til smarte og prismæssigt overkommelige kollektioner. Men en smart pung i en god kvalitet er selvfølgelig at ønske, da det forbedrer det samlede udseende og signal.

Men falske punge - kopi punge - findes i store mængder og bruges af rigtig mange mennesker.  Disse kopipunge er ganske almindelige, da det kun er få, der har råd til at købe de originale mærkevare punge.

Se det stor udvalg på Taskers Univer

Men selv når du anvender nogle af de originale mærkenavn punge kan du opleve, at kvaliteten varierer betydeligt og deres høje pris ikke er ensbetydende med en høj kvalitet. Når du vælger en kvalitet læder pung, er den første ting du skal overveje dit budget.  Find ud af hvor meget du kan bruge på en læder pung. Dette er helt sikkert den mest afgørende faktor, som du skal være opmærksom på. Dit budget er afgørende for, hvilken kvalitet af pung du kan få.

Hvis du har et stramt budget, men stadig ønsker en mærkevare pung i læder, bør du nok vælge en mindre pung eller et af de små brands. Nogle punge har en udformning, som gør at de anvendes som taske pung. En taske pung er ofte lidt dyrere end en normal pung.

Kontroller omhyggeligt kvaliteten af ​læderet, da selv mærkevarer kan have svagheder. Specielt hvis der er tale om transportskader, som ikke har noget at gøre med producenten. Er pungen købt i udlandet, kan det give problemer, hvis den skal byttes, så kontroller en ekstra gang. Er pungen købt i EU gælder den respektive købelov for landet og er den købt på nettet, kan du sagtens bytte den, hvis der er fejl på pungen. 

Ud over design, mærke og stil, er der en anden faktor, der er meget vigtigt at have med. Find en stil, der passer til din personlighed. Tjek udformningen af pungen, du bør undgå taske punge med rum opdeling som ikke passer til dit behov. Sørg for at kontrollere, at udformningen dækker dit behov. Det nytter ikke, at købe en taske pung, som ikke kan opfylde dit behov; tjek de indvendige rum, lommer og se, hvor meget plads der er. Kontroller også de indre syninger og sting i sømmene. Taskepungen skal kunne rumme dine ting og være sikker nok til at du ikke mister noget ved dagligt brug. Når du har anskaffet en kvalitets taske pung vil det med garanti give dig mere glæde at bruge den.

Kvalitet og pris skal hænge sammen. Så enkelt er det!

Har man betalt for meget for en pung risikerer man ikke ”kun” at miste penge. Betaler man for lidt, kan det være hele ens omdømme, der står på spil. Ingen har lyst til at blive repræsenteret af en elendig kvalitet pung i dårligt læder.

Det er når vi tør sætte høje krav til kvaliteten, at vi får en pung, som skaber værdi for os. Når det er sagt, så skal vi naturligvis også spare, hvor det er forsvarligt. Vi behøver ikke alle købe en Louis Vuitton pung.

Ved at undersøge mange leverandører, sikrer vi os viden om et bredt udbud af pung og en pris, hvor vi kan være med. Det kan være svært at gennemskue kvaliteten på en pung, og så kommer prisen ofte til at fungere som kvalitetsindikator for os. For en høj pris må jo betyde, at pungen er af høj kvalitet – eller hvad?

Note: En taske pung giver mulighed for at kombinere to produkter med fordel.

Det er nemt at komme i tvivl. Er den dyreste mode pung bedst? Er pungen til 800 kroner pengene værd? Er de billigste dem med kortest levetid? Er den designede pung værd at betale mere for? Når forbrugeren kommer i tvivl om kvaliteten, bliver prisen en nem indikator at ty til.

De almindelige regler for forretning, er en afvejning af prisen. Det er uklogt at betale for meget for en pung, men det er værre at betale for lidt. Når du betaler for meget for en taske pung, mister du lidt penge. Når du betaler for lidt for en taskepung, så mister du sommetider alt, fordi den pung du købte, ikke var i stand til at gøre det, den var købt til at gøre.

Almindelige forretningsprincipper umuliggør at betale lidt og få en masse - det kan ikke lade sig gøre. Hvis du handler med den lavestbydende, gør du vel i at vurdere den risiko du løber, og hvis du gør det, har du alligevel råd til at betale for en bedre taske pung.

Dette er et klassisk citat om det tåbelige i automatisk at vælge laveste pris som den bedste måde at foretage en beslutning om køb. Det appellerer til dem, der tror, eller som ønsker at overtale andre til at tro, at prisen er en mulig indikator for kvalitet.

Der er næppe nogen i verden, som ikke en eller anden gang kan producere lidt dårligere og sælge lidt billigere, og folk som kun ser på prisen, er deres lovlydige ofrer.

Og til sidst: Den vigtigste ting er som sagt at vælge den rigtige pung i den rigtige størrelse til den rigtige pris.

Note: En taske pung er en mellemting mellem en taske og en pung og dækker begge behov.

Her er nogle af de klassiske brands indenfor punge: Louis Vuitton pung, H&M pung, Cucci pung, Zara pung, DKNY pung, Guess pung, Calvin Klein pung.

 

Læs mere om:

Tasker

Lædertasker

Dametasker

Skindtasker

Håndtasker

Skuldertasker

Modetasker

Vintage tasker

Punge

Taskeguide

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018