Eksklusive Håndlavede Tasker

Adel forpligter - Tasker fra Baron

Mange danske kvinder har i dag en Baron taske i garderoben. Den høje kvalitet har i over 20 år tiltrukket nye generationer af kvinder til Baron mærket. Baron tasker sælges i Danmark kun online i Taskers Univers, hvilket giver attraktive priser til kunderne, som også anerkender det  tidløse design, fine læder og tilbehør samt den høje håndværksmæssige kvalitet.
Baron mærket omfatter hovedsalig håndtasker og skuldertasker, og fælles for alle produkter er den ekstremt omhyggelige og præcise forarbejdning, ved anvendelse af kun de fineste italienske naturlige okseskind høj kvalitet samt spænder, lynlåse osv. fra Italien. Virksomheden overholder princippet om at adel forpligter - kun ægte okselæder giver kunden den fulde tilfredshed.
 
Enhver kvinde på udkig efter en ny taske ønsker at vide, hvilket materiale tasken er fremstillet af og det mest efterspurgte materiale er naturligvis ægte læder. Alt læder, der anvendes til Baron tasker, er ægte okselæder fremstillet af de fineste råvarer i Italien. Alle Baron tasker er derudover håndsyet enkeltvis, hvilket gør levetiden på taskerne meget længere.
 
Den seneste kollektion af tasker fra Baron tilbyder noget til enhver kvinde. I denne sæson er det meste tilladt; små, mellem og store tasker er alle populære i udformninger lige fra minimalistisk til super udsmykket. Forskellige nuancer af rød topper salgslisten, skarpt efterfulgt af hvid og beige. Den nyeste kollektion af tasker fra Baron er en kombination af luksus, stil og elegance med dagligdags urban stil. Baron Tasker er eksklusivt design og på samme tid yderst vigtigt; lyse, moderne og tilgængelige for alle.
 
Baron håndtasker er en unik udvidelse af din garderobe og gør det muligt at skabe en original finish og exceptionel modestil. Den enestående kvalitet og teksturen på læderet, giver den subtile tilføjelse som Baron udtrykker i individuel stil til en attraktiv og selvsikker kvinde. Spændende modeller, forskellige farver, fine detaljer og dekorationer, giver en følelse af luksus, som kun godt designede og udførte tasker kan give. Alle vores produkter i Taskers Univers henvender til kvinder, der sætter pris på høj kvalitet, unik stil og modeinnovation.
 
Blandt Baron nyhederene i denne sæson som du ikke må gå glip af, er både mini og maxi tasker, lægetasker, klassiske mormor-håndtasker og meget store tasker, der rummer en bærbar computer og alle de dokumenter, en rigtig forretningskvinde har brug for. Alle læder håndtasker fra Taskers Univers repræsenterer de smukke italienske linier i perfekt finish og tilbehøret er stort og funktionelt, udstyret med mange rum og lommer. Et godt eksempel på dette er de to nyheder i shoppen - de smukke, funktionelle og komfortable tasker Valea og Volla, fremstillet af organisk garvet italiensk okselæder. Disse læder tasker har tre ekstra lommer og plads til private dokumenter i A4-format.
 
Delikat og sofistikeret sexiness, afslappet elegance, sofistikeret enkelhed med strejf af luksus - dette beskriver nok bedst arten af de forskellige modeller af tasker Baron. Tilføjelsen til mangfoldigheden af farver er både klassiske sorte og brune, naturlige jordfarver, cognac, grå og hvid, forårspasteller samt ekstremt intense og dramatiske farver som rød, gul eller grøn - en bred vifte af muligheder!
 
Så det blev ikke kedeligt da Baron tilføjede glade mønstre og levende farver til taskerne Valea og Volla - noget for fans af stærke farver. Vælg mellem "gale appelsiner", "sjove mandariner", "solgul sennep" og "Frodig bøgeskov". Alle modeller er allerede tilgængelige i Taskers Univers.
 
Den nyeste kollektion af Baron læderasker er en fantastisk måde at gå foråret og sommeren i møde på. Farver er den vigtigste ingrediens i de fleste top tends - og domineres af levende, friske, saftig, glade og rige farver. De utvivlsomme fordele ved foråret og sommeren i Baron kollektionen er et stort udvalg af farver, raffinerede detaljer og kvalitetshåndværk i spændende stilarter med energi og elegance, der  stammer fra det ægte italienske temperament. Blandt de førende modeller af tasker, finder men også klassiske sorte eller bare tasker, som især i kombination med elegante høje stiletter til en varm sommeraften vil opnå en helt ny dimension.
 
Baron Lædertasker blev grundlagt i 1993 som en privat virksomhed, der producerer lædervarer af høj kvalitet. Siden begyndelsen har ideen bag firmaet været det franske udtryk "Adel forpligter" ... den ædle adfærd, Ikke kun som et ordspil på grundlæggerens navn, men primært som en forretningsfilosofi i forhold til kolleger og kunder.
 
Baron tasker er produceret af erfarne medarbejdere i produktionssystem, der resulterer i håndlavede topkvalitets produkter. Højkvalitet håndarbejde giver dig 14 dages returret samt to års garanti på alle produkter og derudover mange års garantiservice. Lædervarer fremstillet af selskabet Baron sælges i Danmark kun i Taskers Univers på www.taskers.dk. Det er bemærkelsesværdigt, at Baron også fremstiller produkter under kontrakt for velkendte udenlandske firmaer.
 
Udviklet på Baron tapperhed i brug i næsten 20 år af tusindvis af tilfredse kunder og klienter, som bekræftet i august i deres ekstraordinære loyalitet og marketing i mange år efter produkter med en brand Baron.
 
20 års produktudvikling hos Baron har resulteret i tusindvis af tilfredse og loyale kunder og samarbejdspartnere, der alle sætter pris på kvalitet.

Hvordan vælger man den rigtige taske? Hvor får jeg mest for pengene? Der er mange ting at overveje når du skal anskaffe en ny eksklusiv lædertaske. Når du køber en ny taske, så overvej din kropstype da ikke alle tasker er ideelle til alle kvinder. Du kan følge disse tips, for at finde den perfekte taske, som passer dig.

 

Du har sandsynligvis ikke givet din taske den samme kontrol, som du giver et par jeans, når du står i prøverummet under et udsalg. Som oftest er kravet bare; Hvis en taske er sød eller passer til din livsstil, så er det den du køber. Men vidste du, at en taske kan slanke din figur næsten lige så meget som det rigtige par jeans?

Du kan anvende denne lille guide, til at finde den taske som klæder dig bedst. Husk at en taske er en lige så vigtig del af dit udseende som resten af din påklædning.    

Facon

Prøv at vælge en form, der er modsat af din kropstype. Hvis du er høj og tynd, kig efter et slouchy hobo taske mærke, som kan komplimentere din figur. Hvis du er kort og med udprægede kvindelige former, bør du nok vælge de mere slanke modeller. Du kan blandt ander søge mellem mange taske mærker, som Taskers Univers har online. 

På trods af, hvad du ser i Hollywood, så er overdimensionerede tasker ikke for små kvinder. Store tasker har tendens til at få dig til at syne større. Undgå skuldertasker med en lang rem, som vil få dig til at virke mindre.

Er du høj og tynd, så vælg tasker med en kort facon som hobo. Undgå skuldertasker med en kort rem, som får dig til at se endnu højere ud. Vælg tasker, der er bredere end de er høje.

Generelt siger man, at jo mere rund en figur du har, jo mere firkantet skal din taske være. Det betyder ikke, at du er nødt til at bære rundt på en hård kasse for at opveje din kvindelig former. Vælger du rektangulære eller kvadratiske silhuetter i noget blødt læder eller stof, vil tasken gøre tricket for dig.

 

Se hele vores kollektion af lædertasker - Klik her

Her er nogle populære modeller:

• Tote - En taske med åben top, stropper eller håndtag. Bæreposen med de lange håndtag.
• Hobo taske - En halvmåne-formet skuldertaske. Disse tasker kan være elegante eller afslappede. De fleste hobos har en top lynlås lukning.
• Duffle – Cylinder formet taske. Pølsetaske eller sportstaske.
• Field taske - En skuldertaske med klap-top som lukkes med spænder, tryklåse, osv.
• Clutch / Kuverttaske - En lille håndholdt taske med geometrisk form, der er lige til at gemme under armen. Den lille eksklusive taske til teateret og fine middage.
• Satchel - En stor taske ofte med skulderrem, håndtag og to spænder. Skoletasken.
• Messenger - En stor, blød skuldertaske med lange stropper og plads til en lille bærbar pc.
• Baguette – Dobbelt så lang som høj og med plads til mobilen og makeuppen.
• Cigarkasse - En lille, firkantet, hård taske.
• Etui - En lille blød taske.
• Kelly taske - En klassisk Hermes taske, opkaldt efter Grace Kelly, Stor taske med form som en Inca pyramide.
• Wristlet - En meget lille taske, der har en meget tynd rem til at bære rundt om håndleddet. Den er ofte mindre end en pung.

Størrelse

Mens formen af tasken bør modsvare din kropsform for at give det bedste udtryk, bør størrelsen af ​​tasken stå i forhold til din højde. Tænk størrelsen her: en kvinde, der er 185 cm. høj og er størrelse 44, vil ser forkert ud med en håndholdt taskepung. På samme måde vil en lille størrelse 36 se mærkelig ud med stor Duffle taske.

En skuldertaske, hvor bunden af ​​tasken rammer kroppen vil altid forstærke indtrykket af den berørte kropsdel. For eksempel vil en bæltetaske, der slutter omkring livet, få hofterne til at virke større. De fleste kvinder vil ser godt ud med en taske, der rammer midten af ​​torso, fordi det fremhæver taljen.

Tips

• Giv dig god tid i butikken når du prøve tasker foran et spejl, på samme måde som du gør, når du prøver tøj.
• Køber du på internettet, er det godt hvis du i forvejen kender din type og ved hvad der klæder dig.
• Du må ikke blive fristet af moderne faconer, der ikke passer til din figur; der er masser af gode alternativer.
• Tænk livsstil, når du køber lædertasker: Hvis du er den afslappede type, skal du nok holde dig fra de eksklusive kollektioner med de store guldspænder.

Hvis du er til dyre luksus tasker, skal du vælge en, du vil være i stand til at bruge ofte. Eksempelvis en klassisk hverdagstaske i sort eller brun. Der er ingen grund til at bruge 3.500 kr. eller mere på en taske, der sjældent kommer ud af dit skab. Hvis du køber flere billige tasker i stedet, så er der her mulighed fra eksperimentere lidt med din stil og skifte mellem hverdag og fest.

Typer af tasker

Tasker findes i mange forskellige former, stilarter, tekstiler og farver. De er ikke kun designet, til at holde samme på dine ejendele, men også at signalere din stil. For at kategorise tasker, bør du tænke på to forskellige måder - formen på ​​tasken og den måde, du bær den på.

Skuldertaske

Skuldertasker fremstilles i mange forskellige former og størrelser. De kan være temmelig store og bruges til at holde din pung, nøgler, mobiltelefon, bøger, notesblok, kosmetik og meget mere. De er undertiden rumopdelte med forskellige lommer både inde og ude. Disse tasker er designet til at blive båret over skulderen. Skuldertasker er meget praktisk og måske den mest praktiske taske for kvinder.

 

Se hele vores kollektion af lædertasker - Klik her

Clutch / Kuverttaske

En Clutch er en type håndtaske, der ikke har håndtag. Det kan bæres i hånden eller gemt under armen. Gennem historien om tasker, har kuverttasker været relativt små og ofte forbeholdt aften brug. Kuverttasken kan opbevare dine nøgler, kørekort og en læbestift. Men i de senere år, er overdimensionerede kuverttasker blevet meget populære. Disse tasker er konstrueret på samme måde som en almindelig kuverttaske, men de er meget større og kan indeholde væsentligt mere.

Kuverttasker kan være bløde eller hårde. De findes i mange forskellige former og materialer, eksempelvis silke, lak/læder og kunststoffer. En kuverttaske kan lukkes med en fold-over flap, top lukning, lynlås, tryklås eller andre former for lukninger.

Den håndholdte taske

Naturligvis er disse tasker designet til at blive holdt i hånden. De er ikke beregnet til at blive slynget over skulderen og er normalt mindre end en skuldertaske.

Tote tasken

Disse tasker er ofte lavet af lærred. Tote tasken er åbne foroven og har normalt kun et stort rum. Tote tasken er meget store og kan bæres over skulderen. Som indkøbstasker bæres de normalt omkring på armen ved albuen. Tote tasker er gode til stranden, udendørs aktiviteter og shopping.

Messenger taske

Messenger tasken bliver ofte kaldt en Crossbody, på grund af måden den bæres. Disse tasker er stor og gode til at transportere bøger og bærbare computere med. Messenger taske kommer i en række forskellige stilarter og størrelser. Crossbody tasken er almindeligt brugt blandt studerende og rejsende.

Rygsækken

En anden taske, der er populær blandt de studerende er rygsækken. Rygsækken har to stropper, og er beregnet til at blive båret på ryggen. Rygsækken er god til skolebøger, bærbare computere og andre lidt tunge emner. De er normalt fremstillet af nylon, men kan også være lærred eller læder. Rygsække er også populær til rejser, vandreture, camping og andre aktiviteter. Der findes i dag en række eksklusive rygsække, som har samme funktion som håndtasken.

Aftentasker

Ved særlig lejligheder kommer aftentasken i brug. Aften tasken findes i en række forskellige udformninger og stilarter. De kan være små skuldertasker eller håndtasker. Uanset form og stil, er aftentasker normalt blanke, pyntet med lak, pailletter, krystaller eller smykker. Aftentasker fremstillet af metal eller hård plast er blevet meget populære i de seneste år.

Den stil du vælger, afhænger af hvad du behøver at bære, hvor du skal hen, og din personlige stils præferencer. Mange kvinder har en favorit taske, som de bruger næsten dagligt og skifter kun til en større eller mindre taske ved særlige lejligheder. Andre kvinder ejer snesevis af tasker og skifter deres tasker regelmæssigt, så de matcher til deres outfit, destination og humør.

 

Nedenstående artikel er skrevet af Hanne Nielsen, som har gjort sine erfaringer med valg af den rigtige håndtaske.   

Det er min opfattelse, at du ikke kan have for mange tasker. Der er så mange vidunderlige størrelser og farver at vælge imellem, for ikke at nævne alle de fantastiske designs der findes, at jeg personligt ikke kan stoppe med at købe nye tasker.

Valget af en håndtaske bør være baseret på mere end farven på det tøj, der hænger i dit skab. Men selvfølgelig spiller farve en stor rolle, når du vælger den perfekte taske. En anden ting du skal tage med i din betragtning, er din kropstype. Det er vigtigt, at du vælger en håndtaske, som passer til din kropstype. Jeg havde aldrig hørt om dette før og jeg plejede bare at købe tasker baseret på farver og hvad jeg kunne lide. Når man som jeg er lidt kort og en smule rund, tænkte jeg ikke over at en rund eller firkantet håndtaske faktisk fik mig til at se endnu rundere ud.

Som de fleste kvinder tog mit stofskifte en hård opbremsning da jeg nærmede mig de 35, og jeg begyndt at få lidt flere kvindelige former. Jeg fortsatte dog med at vælge tasker, som var i min foretrukne stil, De var meget kompakte med en rem til at hænge over skulderen. 

Men faktisk skal du vælge en taske, der er det modsatte af din kropsform. Hvis du er en smule rund, som jeg er, så skal du vælge en taske, som er tynd og slank. Hvis du er høj og slank, så skal du købe håndtasker, som er runde eller firkantede. Ideen bag dette er, at gøre din kropsform til en parameter for valget af din taske.

Kvinder, der er små og runde har en tendens til at ønske at se tyndere og højere ud, og en taske med en slank og lang form, vil bidrage til at give denne illusion. Det samme gælder for den høje og slanke kvinde, der måske ønsker at se en lidt mere fyldig og kortere ud, her kan en rund eller firkantet taske være med til at give denne illusion.

Modeeksperter foreslår, at du skal have en taske til hvert outfit, medmindre du har en masse tøj i en farve, rød for eksempel, så er en taske der passer til rødt fint nok. De foreslår også, at du undgår tasker med flerfarvet tryk, fordi de er sværere at matche til dit tøj, medmindre du har meget tøj i enkle farver.

Så tasker med flerfarvet tryk er fint, hvis de ikke kolliderer med det andet du har på. For mig personligt er jeg ikke så bekymret for dette, fordi modeverdenen er blevet rigtig god til at blande farver og mønstrer. Der er dog stadigvæk en del konservative i modeverdenen, som klamrer sig til gamle regler. Men glem ikke, at der er rigtig mange kvinder som er i stand til at klæde sig i et mix og match som ser fantastisk ud.

Så nu ved du, hvordan du vælger den bedste håndtaske baseret på din kropsform, og dine farve præferencer. Jeg håber, du finder denne information lige så brugbar som jeg gjorde for et par år siden!

 

Se hele vores kollektion af lædertasker - Klik her

Læs mere om:
Lædertasker
Dametasker
Skindtasker
Håndtasker
Skuldertasker
Modetasker
Vintage tasker
Punge
Taskeguide

 • ROMANA
 • AVIGLA
 • GRATIS FRAGT
 • GRATIS FRAGT
 • FESCA
 • BELLISA
 • FASANA
 • ATELLA
 • BELISSA
 • SANZA
 • ALTA
 • BEVAGNA
 • AVIGLA
 • BIANCHA
 • VICA
 • ANDALE
Taskers.dk © 2018